In verband met carnaval zijn wij zondag 3 maart van 8.00 tot 14.00 geopend.

Share

Van Maandag 7 Januari tot en met vrijdag 11 Januari zijn wij gesloten in verband met een korte vakantie

Foto Annemieke van der Togt

De Klusjesmannen komen naar de Indoorvisrivier Reuver op Zaterdag 26 Mei van 10.00 tot 14.00 voor opnames van hun programma “De Klusjesmannen “

Share

Openingstijden tijdens de kerstvakantie: Maandag 24-december geopend van 10.00 tot 17.00, 25 en 26 december gesloten , 27 tot en met 30 december normale openingstijden , 31 december en 1 januari gesloten , voor de rest van deze week gelden de normale openingstijden

Share

Vanaf zaterdag 1 December worden er weer zalmforellen uitgezet

zalm forel

zalm forel

Share

Nieuws door Wim en Annette Crompvoets …
Het is alweer ruim 9 jaar geleden dat de Telegraaf onze opening aankondigde.
In de Telegraaf reiskrant stond; “Visfanaten kunnen binnenkort bij elk weertype de hengel uitwerpen en vissen op forel in Nederland. De ‘Oppe Drake Baek’ is een speciaal aangelegde, stromende visrivier die deels overdekt is. Uniek in Europa.”
Wij zijn er trost op dat we in de voorliggende jaren een aparte ontspanningslocatie voor onze vissers hebben gerealiseerd. Dat zal ook zo blijven!
Echter, gezondheid gooit wel eens roet in het eten! Dit leidt er toe dat wij, met pijn in ons hart, hebben moeten besluiten het stokje over te gaan dragen.
Voorop staat, dat onze vissers hun passie bij ons kunnen blijven realiseren. Immers, iedereen is welkom, ook als je geen visvergunning hebt. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig mocht men lichamelijk gehinderd zijn. Een grote rolstoelsteiger alsmede een aangepast toilet zijn voorhanden.
Concreet betekent dit dat we actief op zoek zijn naar een ondernemer die ons levenswerk met gedrevenheid gaat voorzetten zodat alle visfanaten hun “visplek” behouden.
De deuren van onze visrivier zijn en blijven open conform de openingstijden zoals vermeld op onze website.
Info : wim_crompvoets@hotmail.com

Share
Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 08:00 - 17:00 uur
Zondag: 08:00 - 17:00 uur
Newsletter
Email: