Nieuws door Wim en Annette Crompvoets …
Het is alweer ruim 9 jaar geleden dat de Telegraaf onze opening aankondigde.
In de Telegraaf reiskrant stond; “Visfanaten kunnen binnenkort bij elk weertype de hengel uitwerpen en vissen op forel in Nederland. De ‘Oppe Drake Baek’ is een speciaal aangelegde, stromende visrivier die deels overdekt is. Uniek in Europa.”
Wij zijn er trost op dat we in de voorliggende jaren een aparte ontspanningslocatie voor onze vissers hebben gerealiseerd. Dat zal ook zo blijven!
Echter, gezondheid gooit wel eens roet in het eten! Dit leidt er toe dat wij, met pijn in ons hart, hebben moeten besluiten het stokje over te gaan dragen.
Voorop staat, dat onze vissers hun passie bij ons kunnen blijven realiseren. Immers, iedereen is welkom, ook als je geen visvergunning hebt. Daarnaast zijn alle voorzieningen aanwezig mocht men lichamelijk gehinderd zijn. Een grote rolstoelsteiger alsmede een aangepast toilet zijn voorhanden.
Concreet betekent dit dat we actief op zoek zijn naar een ondernemer die ons levenswerk met gedrevenheid gaat voorzetten zodat alle visfanaten hun “visplek” behouden.
De deuren van onze visrivier zijn en blijven open conform de openingstijden zoals vermeld op onze website.
Info : wim_crompvoets@hotmail.com

Share

Comments are closed.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 08:00 - 17:00 uur
Zondag: 08:00 - 17:00 uur
Newsletter
Email: