Houdt u van vissen, maar bent u niet zo van het trotseren van de woeste natuur? Geniet u ervan om regelmatig een hengeltje uit te werpen, maar heeft u geen zin om de plaatselijke natuur af te struinen?

Wij nodigen u van harte uit Oppe Drake Baek. In een aangelegde rivier heeft u de mogelijkheid om naar hartelust te vissen, zonder daarvoor door de ‘drek’ te moeten…

Vissen is een sport, dat begrijpen wij als visliefhebbers natuurlijk ook wel. Onze aangelegde natuurlijke visrivier heeft stromend water, zodat de spiermassa van de vis behouden wordt. De natuurlijke omgeving wordt zoveel mogelijk waarheidsgetrouw nagebootst, maar met als pluspunt dat het terrein voor u als visser van alle gemakken is voorzien. Zo is de rivier deels overdekt, zodat ’s avonds vissen mogelijk wordt. Voor mensen die van vissen houden, maar niet van regen, is dit ook een uitkomst. Door de overkapping kunt u bij ons het hele jaar rond vissen. Een zelf gevangen vis met kerst? Het kan Oppe Drake Baek!

Wij bieden u meer zaken waarmee wij uw vis verblijf willen veraangenamen. Zo zijn er een rolstoelsteiger en toiletten aanwezig en wordt de visstand constant automatisch in de gaten gehouden en gemonitord. Betalen doet u niet per dag of dagdeel, maar per totaal geviste tijd. Vist u 2 uur dan betaalt u 2 uur.
Dat is natuurlijk aangenaam vissen.

Share
Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag:gesloten
Woensdag: 10.00 - 17.00
Donderdag: 10.00 - 17.00
Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag:8.00 uur - 17.00
Zondag: 8.00 uur - 17.00
Newsletter
Email: