Wist u dat onze locatie uitermate geschikt is voor: Vergadering, teambuildingsdagen van uw bedrijf, familiefeesten, kinderpartijtjes, bruiloften, examenfeesten, eindejaarsfeesten en nog veel meer!

Onderstaand een kleine opsomming van de mogelijkheden. Mocht u aanvullende wensen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

  • Fish en Dish lunch: Voor of na het vissen, 2 uur vissen (per persoon worden 2 vissen uitgezet), huur hengel, aas en dan 1 kop dagsoep en 3 luxe, halve belegde broodjes en onbeperkt koffie en/of thee voor de prijs van € 29,00 p.p.
  • Fish en Dish BBQ Arrangement: 2 uur vissen (per persoon worden 2 forellen uitgezet) , huur hengel, aas, BBQ (t.w. 4 stukken vlees, de nodige salades, sauzen, stokbrood en fruit) voor de prijs van € 34,50 p.p. Minimum aantal deelnemers 10 personen.
  • Fish en Dish Oosters: 2 uur vissen (per persoon worden 2 vissen uitgezet), huur hengel, aas en dan aan tafel voor een overheerlijk en uitgebreid Chinees buffet met o.a. Babi pangang, Foe yong hai, Tjap tjoy, Tjang do kai, Mini loempia’s, Sate, Kroepoek, Nasi en Bami. Dit alles voor de prijs van prijs € 34,50 p.p. Minimum aantal deelnemers 10 personen.
  • Fish en Dish luxe buffet: 2 uur vissen (per persoon worden 2 vissen uitgezet), huur hengel, aas en dan aan tafel voor een overheerlijk koud-warm buffet met o.a. koude schotel, rijstsalade, ham- aspergerolletjes, gevuld ei, varkensrollade met zigeunersaus/champignonroonsaus, selderijsalade met walnoten, veldsla met dressing, tomatensla met bieslook en maatjesharing met uitjes.Dit alles voor de prijs van € 34,50 p.p. Minimum aantal deelnemers 10 personen

Hengelen met meer dan 10 personen? Wij maken graag een gunstige prijs voor u!

Ook is het mogelijk om, indien men niet wenst te vissen, gebruik te maken van onze buffet arrangementen, een huifkarrit te maken van 1 of 2 uur . Wij informeren u graag over de kosten en mogelijkheden.

Fish en Party kinderparty:

2 uur vissen waarbij per persoon 2 vissen worden uitgezet. De hengelhuur en aas voor 17,00 p.p.

Minimum 6 kinderen en onder begeleiding van tenminste 2 ouders.
Download hier onze kinderfeestjes folder

Voor grotere groepen: 1 kop koffie met vlaai voor de prijs van € 3,75 p.p.

Omdat u niet afhankelijk bent van het weer is uw boeking altijd geslaagd!

Nieuw aan onze arrangementen is de mogelijkheid om een solex tocht te maken , dit in combinatie met evt een BBQ , Chinees Indisch buffet 0f een warm/koud buffet van onze Chef kok.

Ook is het mogelijk voor de niet vissers om spellen te doen , Oud hollandse spellen en derg. wij informeren u graag over deze mogelijkheid en de prijzen.

Verder is er een GPS tocht in de maak die start op onze locatie en na ongeveer 2 á 2 1/2 uur weer eindigt  bij de Indoorvisrivier , na deze tocht kunt u evt. met de andere deelnemers die gevist hebben aanschuiven voor een heerlijke BBQ , Chinees Indisch buffet of een warm/koud buffet.

U ziet er is voor elk wat wils iets te doen op de Indoorvisrivier Reuver.

Share
Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag:gesloten
Woensdag: 10.00 - 17.00
Donderdag: 10.00 - 17.00
Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag:8.00 uur - 17.00
Zondag: 8.00 uur - 17.00
Newsletter
Email: